Проектот Божиќ во Европа е прогласен за најдобар проект во Хрватска за месец Декември 2012

Posted by Уредник on 05/02/2013 in Последни настани |

Огромни честитки до учениците од ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ кои учествуваа во проектот „Божиќ во Европа“ кој е прогласен за најдобар проект во Хрватска за месец Декември 2012 година од страна на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на Хрватска. Линк до објавувањето на најдобриот проект за месец Декември кликни овде

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.