Проект Големи Европски личности

Posted by Уредник on 18/12/2013 in Последни настани |

Проектот Големи Европски личности на кои учениците од VI оддление од ТХТ работеа на eTwinning доби знак за Европски квалитет.

*Видеото е преземено од локалната телевизија.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.