Проект „Божиќ во Европа“

Posted by Уредник on 11/01/2013 in Последни настани |

Учениците од ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ учествуваа во проектот „Божиќ во Европа“ и заедно со учениците од училишта од Хрватска, Чешка, Грција, Исланд, Ирска, Латвија, Литванија, Полска, Португалија и Шпанија ја изработија веб страната на овој проект.
Линк до проектот Christmas around Europe (Божиќ во Европа) кликни овде

Директни линкови до изработките на учениците од ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“:
Претставување на ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ кликни овде
Божиќни честитки кликни овде
Божиќни песни кликни овде
Божиќ во Македонија кликни овде

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.