Продолжување на наставата во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“

Posted by Уредник on 08/02/2012 in Последни настани |

Наставата во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ продолжува на 09.02.2012 после еднодневниот прекин на наставата поради временските услови.

Наставата за учениците од I до V одделение започнува во 8 часот.

Наставата за предметна настава започнува во 13 часот.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.