Промена на смените

Posted by Уредник on 13/02/2012 in Последни настани |

Се известуваат сите ученици и наставници од О.О.У. „Тоде Хаџи-Тефов“ дека од среда 15.02.2012 година има промена на смените.

Часовите за предметна настава започнуваат во 8 часот претпладне.

Часовите за одделенска настава започнуваат во 12 часот.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.