Работилница на тема 8ми Март

Posted by Уредник on 14/03/2012 in Последни настани |

По повод 8ми Март, денот на жената, ЈОУ Библиотека „Феткин“ – Кавадарци, организираше работилница на тема 8ми Март, заедно со учениците од IV одделение од нашето училиште.

Работилница на тема 8ми Март

Работилница на тема 8ми Март

Работилница на тема 8ми Март

Повеќе фотографии од оваа работилница можете да погледнете во менито „Галерија“ или директно тука

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.