Резултати од Републичкиот натпревар по англиски јазик одржан на 23.02.2013

Posted by Уредник on 25/02/2013 in Последни настани |

Виолета Трајкова и Драгана Крстевска, ученички од VIIIг одделение во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“, под менторство на наставничката Славица Јаневска го освоија третото место на Републичкиот натпревар по англиски јазик одржан на 23.02.2013 година во организација на ПСУ ,,Петта приватна гимназија,, – Скопје

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.