Свечено ја обележана Детската недела

Posted by Уредник on 26/11/2011 in Последни настани |

На 07.10.2011 ООУ “Тоде Хаџи-Тефов” свечено ја обележа Детската недела  и влегувањето на учениците од прво одделение во Детската организација.

Детска недела (слика 1)

Детска недела (слика 2)

Детска недела (слика 3)

 

Повеќе слики во Галерија или директно тука

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.