Среќен почеток и успешна учебна година на сите ученици

Posted by Уредник on 03/09/2014 in Последни настани |

Директорот, наставниците и учениците од погорните одделенија во ООУ ,, Тоде Хаџи Тефов “  – Кавадарци  на првачињата им посакаа Искрено добредојде, Среќен почеток и Успешна учебна 2014 / 2015  година.

Училиштето  свечено го одбележа приемот на првачињата  со богата културно – забавна програма  со игра , песна и забава .

Запишани се вкупно 75 првачиња и истите распоредени во четири паралелки.

На   овој прв училишен ден , на првачињата им беа поделени  подароци , (училишен прибор) од страна на училиштето  како и учебници.

Основното училиште Тоде Хаџи Тефов  им посакува СРЕЌЕН ПОЧЕТОК И УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА на сите ученици.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.