Час по англиски јазик- МИО активности

Posted by Уредник on 27/11/2015 in Последни настани |
Учениците од осмо одделение од ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ и учениците од осмо одделение од ООУ„Бајрам Шабани“ од Кондово направија презентации на замислени градови на заедничката средба во нашето училиште

 

Презентациите се објавени и на следниот линк.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.