Ученици од нашето училиште во посета на локалната самоуправа

Posted by Уредник on 19/06/2012 in Последни настани |

Учениците од IV одд. од ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ од Кавадарци го посетија градоначалникот и добија одговор на нивните прашања.

Во прилог можете да го погледнете видео извештајот од локалната телевизија КТВ.

линк кон видео извештајот.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.