„ Детски лирски треперења “

Posted by Уредник on 19/10/2012 in Последни настани |

 

Прво наградена песна на фестивалот „ Детски лирски треперења “:
на ученичката Драгана Крстевска од VII г по менторство на Олгица Младеновска ( 2010- 2011)

Моите искуства

Прочитај повеќе…

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.