Опсервирани училишни обврзници за упис во прво одделение за учебната 2022/2023 година во ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов”-Кавадарци

Posted by ТХТ on 16/06/2022 in Последни настани |

Опсервираните училишни обврзници  за упис во прво одделение за учебната 2022/2023 може да ги видете на следниот линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.