Posted by ТХТ on 31/03/2020 in Последни настани |

Posted by ТХТ on 27/03/2020 in Последни настани |

Зборувајте со децата за коронавирусот Зборувајте со децата за ситуацијата со коронавирусот. Објаснете им како да препознаат, како да се заштитат и зошто треба да седат дома. #СедиДома #ЗаштитиСе Gepostet von Венко Филипче am Freitag, 27. März 2020

#ЗаштитиСе

Posted by ТХТ on 19/03/2020 in Последни настани |

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите

Posted by ТХТ on 18/03/2020 in Последни настани |

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштититеМинистерство за здравство / Ministria e ShëndetësisëUN_MK Gepostet von WHO North Macedonia am Mittwoch, 11. März 2020  

Остани дома, спаси живот

Posted by ТХТ on 17/03/2020 in Последни настани |

Драги наши ученици!Чувајте го своето и здравјето на другите. Седете дома, комуницирајте меѓусебе за наставните содржини што ви ги праќаат вашите наставници и прашувајте за сѐ што не ви е јасно преку групите што ги имате оформено!

Одбележување на патрониот празник

Posted by ТХТ on 12/03/2020 in Последни настани |

Повеќе фотографии може да погледнете на следниот Линк

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.