Водич низ квалификациите во стручното образование

Posted by ТХТ on 27/05/2020 in Последни настани |

За да го погледнете водичот кликнете на следниот линк  

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование- СОУ „Киро Спанџов- Брко“- Кавадарци

Posted by ТХТ on 22/05/2020 in Последни настани |

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование- ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“- Битола

Posted by ТХТ on 19/05/2020 in Последни настани |

ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“- Битола

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование од ОУТУ „Ванчо Питошески“- Охрид

Posted by ТХТ on 19/05/2020 in Последни настани |

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование од СОУ „Орде Чопела“- Прилеп

Posted by ТХТ on 19/05/2020 in Последни настани |

drive.google.com/open   Интернат СОУ „Орде Чопела“- Прилеп      

Запишување ученици во прво одделение

Posted by ТХТ on 13/05/2020 in Последни настани |

Уписи во прва година за учебната 2020/21 г.

Posted by ТХТ on 10/05/2020 in Последни настани |

Математичко- информатичка гимназија СОЗСУ „Ѓорче Петров“- Кавадарци

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.