Учебна 2020/2021 година

Posted by ТХТ on 10/09/2020 in Последни настани |

Распоред-за-физичко-присуство-на-ученици-по-физичко-и-здравствено-образование-од-1.3-до-5.3-2021 Распоред-за-физичко-присуство-на-ученици-по-физичко-и-здравствено-образование-од-8.2-до-12.2-2021 Распоред-за-физичко-присуство-на-ученици-по-физичко-и-здравствено-образование-од-1.2-до-5.2-2021Распоред-за-физичко-присуство-на-ученици-по-физичко-и-здравствено-образование-од-22.12-до-25.12-2020Распоред-за-физичко-присуство-на-ученици-по-физичко-и-здравствено-образование Пирачник-за-оператори-со-храна Препораки-за-онлајн-настава-24.11.2020 Информација-до-директори-за-спроведување-обука-23.11.2020 Распоред-за-дополнител-додатна-ноември Распоред за влез излез од 1-3 одд Распоред за физичко присуство на ученици по физичко и здравствено образование РАСПОРЕД ЗА ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ(НОВ)Распоред на часови РАСПОРЕД НА ЧАСОВИТЕ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА ВО С. БЕГНИШТЕ Распоред за влез- излез на ученици  План за одржување на настава во основните […]

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.