ООУ „Тоде Хаџи- Тефов“- Кавадарци

Posted by ТХТ on 17/05/2017 in Последни настани |

ООУ “Тоде Хаџи – Тефов“ и понатаму се развива и доградува, создавајќи се подобри услови за образување и воспитување на нашите сегашни и идни ученици ….

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.