Конкурсот за Првенец на генерацијата можете да го видете на следниот линк

Posted by ТХТ on 24/01/2023 in Последни настани |

Конкурс за Првенец на генерацијата

Слободни изборни предмети

Posted by ТХТ on 27/11/2022 in Последни настани |

Програмите за слободни изборни предмети можете да ги видете на следниот линк 

Европска ознака за електронска безбедност на ООУ „Тоде Хаџи-Тефов“

Posted by ТХТ on 27/11/2022 in Последни настани |

Еразмус+ Ден во ООУ Тоде Хаџи-Тефов

Posted by ТХТ on 17/10/2022 in Последни настани |

Еразмус+Ден во ООУ „Тоде Хаџи-Тефов“

Месечен распоред за дополнителна и додатна настава

Posted by ТХТ on 02/10/2022 in Последни настани |

Месечниот распоред за дополнителна и додатна настава можете да го проследите на следниотлинк

Годишен статистички извештај 2021-22 година

Posted by ТХТ on 02/10/2022 in Последни настани |

Годишниот статистички извештај на училиштето можете да го проследите на следниотлинк

Годишен текстуален извештај 2021-2022 година

Posted by ТХТ on 02/10/2022 in Последни настани |

Годишниот текстуален извештај на училиштето за учебната 2021-22 година можете да го проследите на следниот линк

Годишна програма за учебната 2022/2023 година

Posted by ТХТ on 17/09/2022 in Последни настани |

Годишна програма за учебната 2022/2023 год.

Опсервирани училишни обврзници за упис во прво одделение за учебната 2022/2023 година во ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов”-Кавадарци

Posted by ТХТ on 16/06/2022 in Последни настани |

Опсервираните училишни обврзници  за упис во прво одделение за учебната 2022/2023 може да ги видете на следниот линк

Полугодишен статистички извештај за работа на училиштето во учебната 2021/2022 година

Posted by ТХТ on 22/03/2022 in Последни настани |

Деталниот полугодишен статистички извештај за работата на училиштето во учебната 2021/22 год. може да го погледнете на следниот линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.