#ЗаштитиСе

Posted by ТХТ on 19/03/2020 in Последни настани |

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите

Posted by ТХТ on 18/03/2020 in Последни настани |

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштититеМинистерство за здравство / Ministria e ShëndetësisëUN_MK Gepostet von WHO North Macedonia am Mittwoch, 11. März 2020  

Остани дома, спаси живот

Posted by ТХТ on 17/03/2020 in Последни настани |

Драги наши ученици!Чувајте го своето и здравјето на другите. Седете дома, комуницирајте меѓусебе за наставните содржини што ви ги праќаат вашите наставници и прашувајте за сѐ што не ви е јасно преку групите што ги имате оформено!

Одбележување на патрониот празник

Posted by ТХТ on 12/03/2020 in Последни настани |

Повеќе фотографии може да погледнете на следниот Линк

21st CENTURY SCHOOLS

Posted by ТХТ on 18/01/2020 in Последни настани |

Денеска во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци се одржа обука за наставници… Gepostet von КТВ-телевизија am Dienstag, 14. Januar 2020

“ДА за ДЕМОКРАТИЈА, ДА за ДЕМОКРАТСКО УЧИЛИШТЕ”!

Posted by ТХТ on 23/11/2019 in Последни настани |

Со повеќе активности на учениците на 15.11.2019 год. во нашето училиште се одржа Отворен ден по граѓанско образование под мотото “ДА за ДЕМОКРАТИЈА, ДА за ДЕМОКРАТСКО УЧИЛИШТЕ”! Отворен ден во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ Денеска во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ во Кавадарци се одржа отворен ден. Беа реализирани повеќе активности меѓу кои и дебата дали […]

Фонд за надарени и талентирани ученици

Posted by ТХТ on 10/07/2019 in Последни настани |

Преку Фондот за надарени и талентирани ученици се наградени ученици кои освоија државни награади на Државни натпревари во учебната 2018/2019 година, како и ученици од одделенска настава кои завршуваат со регионален натпреваар.Голема благодарност до бизнис заедницата! ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци Gepostet von КТВ-телевизија am Donnerstag, 4. Juli 2019

Еко акција- 22 Мај

Posted by ТХТ on 10/07/2019 in Последни настани |

По повод 22 Мај- денот на биодиверзитетот во нашето училиште беше спроведена еко- акција!    

„Еко- пакет Македонија“ 2019 година

Posted by ТХТ on 10/07/2019 in Последни настани |

Освоено I место за учениците од Vв одделение на училишниот натпревар од еколошкиот проект “Еко Пакет” за уметничко дело “Соларен шпорет” под менторство на наставничката Панда Ѓорчева. Честитки!

Проект за надминување на меѓуетничките бариери

Posted by ТХТ on 29/03/2019 in Последни настани |

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.