Учебна 2020/2021 година

Posted by ТХТ on 10/09/2020 in Последни настани |

Распоред-за-пешачење-на-учениците-од-ООУ-Тоде-Хаџи Распоред-за-физичко-присуство-на-ученици-по-физичко-и-здравствено-образование-од-10.5-до-14.5-2021 Пирачник-за-оператори-со-храна Препораки-за-онлајн-настава-24.11.2020 Информација-до-директори-за-спроведување-обука-23.11.2020 Распоред-за-дополнител-додатна-ноември Распоред за влез излез од 1-3 одд Распоред за физичко присуство на ученици по физичко и здравствено образование РАСПОРЕД ЗА ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ(НОВ)Распоред на часови РАСПОРЕД НА ЧАСОВИТЕ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА ВО С. БЕГНИШТЕ Распоред за влез- излез на ученици  План за одржување на настава во основните и […]

Водич низ квалификациите во стручното образование

Posted by ТХТ on 27/05/2020 in Последни настани |

За да го погледнете водичот кликнете на следниот линк  

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование- СОУ „Киро Спанџов- Брко“- Кавадарци

Posted by ТХТ on 22/05/2020 in Последни настани |

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование- ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“- Битола

Posted by ТХТ on 19/05/2020 in Последни настани |

ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“- Битола

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование од ОУТУ „Ванчо Питошески“- Охрид

Posted by ТХТ on 19/05/2020 in Последни настани |

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование од СОУ „Орде Чопела“- Прилеп

Posted by ТХТ on 19/05/2020 in Последни настани |

drive.google.com/open   Интернат СОУ „Орде Чопела“- Прилеп      

Запишување ученици во прво одделение

Posted by ТХТ on 13/05/2020 in Последни настани |

Уписи во прва година за учебната 2020/21 г.

Posted by ТХТ on 10/05/2020 in Последни настани |

Математичко- информатичка гимназија СОЗСУ „Ѓорче Петров“- Кавадарци

Posted by ТХТ on 31/03/2020 in Последни настани |

Posted by ТХТ on 27/03/2020 in Последни настани |

Зборувајте со децата за коронавирусот Зборувајте со децата за ситуацијата со коронавирусот. Објаснете им како да препознаат, како да се заштитат и зошто треба да седат дома. #СедиДома #ЗаштитиСе Gepostet von Венко Филипче am Freitag, 27. März 2020

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.