Etwinning знак за квалитет за проектот „Млади научници“

Posted by Уредник on 21/10/2015 in Последни настани |

Учениците од петто одделение го добија еТвининг знакот за квалитет за својата работа на проектот „Млади научници“. Во овој проект учествуваа ученици од 32 училишта од Европа и преку видео конференции учеа за својствата на водата и воздухот.

Slide1

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.