Google hangout со ученици од 17 европски држави

Posted by Уредник on 19/11/2014 in Последни настани |

Учениците од IVб одделение имаа Google hangout со ученици од 17 училишта од различни европски држави за еТвининг проектот „Млади научници“. Учениците сите заедно направија три експерименти и научија за особините на воздухот.

Видеото е преземено од вести на КТВ телевизија

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.