Oдбележан денот на екологијата

Posted by Уредник on 28/03/2012 in Последни настани |

ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ го одбележа денот на екологијата.

Den na ekologijata 1

Den na ekologijata 2

Повеќе фотографии можете да погледнете во менито „Галерија“ или директно тука

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.