Доделување на сертификатите за Глобален детски предизвик 2012

Posted by Уредник on 11/01/2013 in Последни настани |

На 28.12.2012 година на учениците од Vб одделение во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ им беа доделени сертификатите за учеството во Глобален детски предизвик 2012

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.